Δελτία Τύπου

news
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με την παράσταση από την Εθνική Λυρική Σκηνή του έργου «Ντον Τζιοβάννι» του Μότσαρτ, στις 20/3/2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης, συνεχίζει και τον μήνα Απρίλιο και Μάιο με εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

news
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσίασε την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, τον θρυλικό «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας», μια δράση που έχει αγκαλιάσει το κοινό τα τελευταία δύο χρόνια, σε όλη την Ελλάδα.

news
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

news
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου 5x5 στην Μποφίλια

news
Οι υποχρεώσεις των κατόχων οικόσιτων ζώων στο επίκεντρο της Συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης

news
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 23 Φεβρουάριου 2014, η μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

news
Χρηματοδότηση 700.000,00 € για ασφαλτοστρώσεις

news
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014, τα εγκαίνια του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

news
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Θεατρικού Εργαστηρίου “ΘΕΣΠΙΣ” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

news
«ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ Β. Α ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»