Περιεχόμενο με ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ .

Δελτία Τύπου

news
ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

news
"Το νέο μοντέλο κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Μεταμόρφωσης"

news
Αθλητικό - Κοινωνικό Γεγονός στη Μεταμόρφωση, αγώνας καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στους Βετεράνους διεθνής καλαθοσφαιριστές και τους καλαθοσφαιριστές της Μεταμόρφωσης.

news
Άριστες εντυπώσεις άφησε το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Δημιουργίας του Δήμου Μεταμόρφωσης

news
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και ο Γ.Α.Ο.Κ., διοργανώνουν αγώνα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) μεταξύ του συλλόγου των Βετεράνων Διεθνών Καλαθοσφαιριστών και των Καλαθοσφαιριστών της Μεταμόρφωσης στο κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Αρβανίτης” το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.

news
Το μοναδικό θερινό σινεμά στην Μεταμόρφωση ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για δεύτερη συνεχή χρονιά στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου και να υποδεχτεί την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και μαζί με αυτή δεκάδες σινεφίλ. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “CINE ΝΕΑ ΑΝΕΜΩΝΑ» σας περιμένει την Παρασκευή, 27 Ιουνίου και ώρα 21:15, στην προβολή της ταινίας « Η Κλέφτρα των βιβλίων» . Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

news
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις

news
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με την παράσταση από την Εθνική Λυρική Σκηνή του έργου «Ντον Τζιοβάννι» του Μότσαρτ, στις 20/3/2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης, συνεχίζει και τον μήνα Απρίλιο και Μάιο με εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

news
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσίασε την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, τον θρυλικό «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας», μια δράση που έχει αγκαλιάσει το κοινό τα τελευταία δύο χρόνια, σε όλη την Ελλάδα.

news
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

news
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου 5x5 στην Μποφίλια