Περιεχόμενο με ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ .

Δελτία Τύπου

news
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσίασε την Πέμπτη, 20 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, τον θρυλικό «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας», μια δράση που έχει αγκαλιάσει το κοινό τα τελευταία δύο χρόνια, σε όλη την Ελλάδα.

news
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

news
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου 5x5 στην Μποφίλια

news
Οι υποχρεώσεις των κατόχων οικόσιτων ζώων στο επίκεντρο της Συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης

news
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 23 Φεβρουάριου 2014, η μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

news
Χρηματοδότηση 700.000,00 € για ασφαλτοστρώσεις

news
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014, τα εγκαίνια του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

news
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Θεατρικού Εργαστηρίου “ΘΕΣΠΙΣ” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

news
«ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ Β. Α ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

news
Με το τέλος του 2013 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το έργο “Aναπλάσεις Πλατειών” που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα “Πράσινη Ζωή στην Πόλη”, με χρηματοδότηση κατά 50% περίπου από το ΕΣΠΑ και κατά το υπόλοιπο από το Δήμο.

news
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεταμόρφωσης φρόντισε για την διανομή χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων δεμάτων στους δικαιούχους.