Επιστροφή

Υποδοχή από το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, των ποδηλατών του Βορείου Τομέα Αττικής.

Μεταμόρφωση, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Γραφείο Τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υποδοχή από το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, των ποδηλατών του Βορείου Τομέα Αττικής.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο τους συμμετέχοντες στην Ποδηλατοδρομία του Βορείου Τομέα της Αττικής σε 14 Δημαρχεία και τερματισμό στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με σύνθημα:

«Ποδηλατούμε ενωμένοι για το Κλίμα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ποδηλάτες συνοδεύονταν από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας 2019 “EUROPEANMOBILITYWEEK 2019”, αλλά και στην Παγκόσμια κινητοποίηση “Week for Future and Climate Justice» στήριξε την Ποδηλατοδρομία, δηλώνοντας έτσι την αμέριστη πρόθεσή της να συμβάλει με δράσεις και ενέργειες στην προώθηση των εναλλακτικών μετακινήσεων, στην μείωση των εκπομπών άνθρακα και στις πολιτικές για την Κλιματική Αλλαγή.

Ο κ. Σαραούδας, αφού καλωσόρισε τους ποδηλάτες, εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης σε κάθε δράση ή πρωτοβουλία για το περιβάλλον, γιατί με αυτό τον τρόπο "ουσιαστικά αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών".

Από την πλευρά τους οι ποδηλάτες δώρισαν στο Δήμαρχο ένα δεντράκι, το οποίο του ζήτησαν να προστατεύσει και του ευχήθηκαν να "θεριέψει επί δημαρχίας του".