Επιστροφή

Σχολικό Τουρνουά Μπάσκετ 2018 στον Δήμο Μεταμόρφωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολικό Τουρνουά Μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών απ' όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Μεταμόρφωσης, καθώς και ομάδα των τμημάτων υποδομών του Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων. 

Την ευθύνη και οργάνωση  της διοργάνωσης είχαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και η Κοινωφελής Επιχείριση, με την ευγενική υποστήριξη του Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων.

Το διήμερο 5 και 6 Μαΐου θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως γιορτή του Μπάσκετ, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο ''Κ. Αρβανίτης'' πλημμύρισε από μικρούς μαθητές  στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα ν' αγωνισθούν, να γνωρίσουν νέους φίλους και να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

΄Ηταν πραγματικά μια όμορφη αθλητική εκδήλωση, με τους μαθητές να χαίρονται την κάθε στιγμή, παίζοντας και πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές επάθλων σ' όλους τους συμμετέχοντες, από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, τους  Αντιδημάρχους  Φώτη Παπαδόπουλο, Κώστα Κολοβό, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρισης Νικολέτα Πατέλη, τον εκπρόσωπο του Γ.Α.Ο.Κ. Γιώργο Κουκλάκη και εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση  ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Χρονόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Ηλιόπουλος, Θοδωρής Σφυρής, Ευάγγελος Χειμώνας και ο επικεφαλής της Πολιτείας Πολιτών Σάββας Νάνος.