Επιστροφή

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2019

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ  2019 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Κ. Αρβανίτης’’, το Σάββατο 13.04.19.

Οι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες απ’ όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης,  κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών(αρκετοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και  γονείς), αφού οι μικροί αγωνιζόμενοι καλαθοσφαιριστές  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη διάκριση και τη νίκη.

Σχολικό Πρωτάθλημα Μεταμόρφωσης 2019 (Φωτορεπορτάζ)

 

Βασική όμως επιδίωξη όλων των μαθητών που πήραν μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση,  ήταν να αποκομίσουν τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας  που ο αθλητισμός  προσφέρει,  μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του υγιούς συναγωνισμού. 

Βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικά μετάλλια κι επαίνους, ενώ  απονεμήθηκαν κύπελλα σ’  όλα τα σχολεία, καθώς και στον Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων που υποστήριξε ενεργά και φέτος αυτή  τη διοργάνωση. 

Την αθλητική εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης  κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θοδωρής Σφυρής και Κώστας Κολοβός, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέτα Πατέλη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Φώτης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ηλιόπουλος και Βαγγέλης Χειμώνας, οι υποψήφιοι  Δήμαρχοι και  επικεφαλείς  των παρατάξεων  ‘’Ελπίδα’’  για τη Μεταμόρφωση κ. Στράτος Σαραούδας, ‘’Συμμαχία Πολιτών’’ κ. Βασίλης Καραβάκος, ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’ κ. Παναγιώτης Μακρίδης, Διευθυντές Σχολείων, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, συλλόγων γονέων, καθώς και το Δ.Σ. του Γ.ΑΟ. Κουκουβαούνων.