Επιστροφή

Πρόσκληση σε μουσική βραδιά για την εθελοντική αιμοδοσία.

                 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                            

 

           

 

 

                              23/9/2019

 

Ι. Ράλλη &Δημαρχείου 1

Τ.Κ. 144 52

Πληροφορίες: 213 2012975

Εσωτ. : 320/ 301

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Mε δεδομένη την πρόθεση, από πλευράς του Δήμου Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού), να εντάσσει ενημερώσεις σχετικά με τα θέματα ύψιστου κοινωνικού ενδιαφέροντος σε πολιτιστικές δράσεις, αξιοποιώντας έτσι την διείσδυση που μόνο η Τέχνη μπορεί να έχει στην κοινωνία,  σας προσκαλούμε σε μια εξαιρετική συναυλία, αποτέλεσμα άριστης συνεργασίας τριών φορέων.

Ειδικότερα, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21ΟΤΑ), ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού), και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας  "Κωστάκης Μεσογίτης", προβάλλοντας και τιμώντας την μεγάλη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, παρουσιάζουν σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με  τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου και του μιούζικαλ.   

 

Αγαπημένες συνθέσεις και  τραγούδια θα αποδοθούν από τη σπουδαία  Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλανδρίου με σαράντα (40) και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Ιωαννίδη και τις διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου (συνολική μουσική διάρκεια 1.10’).

 

Θα προηγηθεί ολιγόλεπτη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα από την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κα Χάρι Ματσούκα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς και Κύμης, όπισθεν κολυμβητηρίου).

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς.