Επιστροφή

Προληπτικός έλεγχος από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ εργαζομένων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση, 6 Μαΐου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Έλεγχος από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ εργαζομένων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

 

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε σήμερα την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης, όπου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε -σε πρώτη φάση- ελέγχους σε σαράντα (40) εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους απασχολούμενους στη Βοήθεια στο Σπίτι, για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοιού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Πάνο Λουσίδη, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ανέφερε ότι:

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στο Δήμο και ειδικότερα στην Κοινωνική Υπηρεσία για την προσφορά τους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δεν εφησυχάζουμε. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Κερδίσαμε μάχες, όχι τον πόλεμο. Μόνο τηρώντας τα γνωστά προληπτικά μέτρα, Μένουμε Ασφαλείς.

Προς αυτή την κατεύθυνση η πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ να ξεκινήσει ελέγχους με έμφαση στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή, είναι μια εξαιρετική κίνηση πρόληψης, ενώ έπεται και συνέχεια αύριο με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα. Πραγματικά χαίρομαι που είμαστε ένας από τους πρώτους δήμους της Αττικής που συμμετέχει».