Επιστροφή

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διαδραστική Αφήγηση Παραμυθιού στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης

Μεταμόρφωση, 20  Νοεμβρίου 2019

Τμήμα Πολιτισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                           

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ  ‘’ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΧΥΛΙ’’

Της Μαριλένας Καββαδά

 

Μια ενδιαφέρουσα δράση που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά της πόλης,   πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μεταμόρφωσης  (Τμήμα Πολιτισμού).

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου οι μικροί μας φίλοι με ενδιαφέρον και πολύ κέφι παρακολούθησαν την διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού ‘’Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι’’  από την διακεκριμένη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά.

 

Τα παιδιά συμμετείχαν στην εξέλιξη του παραμυθιού, ζωγραφίζοντας στοιχεία από την ιστορία, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου και ερμηνεύοντας μαζί με τους ρόλους της ιστορίας μαζί με τους συντελεστές, σε μια εξαιρετικά ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιάννης Μπάλτας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές καθώς και το προσωπικό του Δήμου για την άρτια διοργάνωση ενώ παρευρέθηκε και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου. 

 

 

Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη γνωστής εταιρείας, η οποία μοίρασε όμορφα και χρήσιμα δωράκια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που παραβρέθηκαν.