Επιστροφή

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017

05/07/2017

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

      Μεγάλη η επιτυχία του ποδοσφαιρικού αγώνα παλαιμάχων, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Κουκουβαούνων και Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Πειραιά. Μια ξεχωριστή αθλητική συνάντηση που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Μεταμόρφωσης και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας " Κωστάκης Μεσογίτης", για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου, καθώς και της Τράπεζας Αγάπης.

      Ο σύλλογος "Αγάπη για Ζωή" προσέφερε αμαξίδιο για τις ανάγκες των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το συσσίτιο της τράπεζας αγάπης που πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

        Τιμήθηκε για τη μεγάλη φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά του ο Σύνδεσμος "Κωστάκης Μεσογίτης", ο σύλλογος "Αγάπη για Ζωή", ενώ βραβεύτηκαν ο Δήμος Μεταμόρφωσης και οι ομάδες των παλαιμάχων που συμμετείχαν σ' αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

          Τιμητική επίσης βράβευση έγινε στον Βασίλη Μεσογίτη, σύζυγο της αείμνηστης Νίτσας Μεσογίτη, ιδρυτών του Συνδέσμου Αιμοδοτών. Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Φώτης Παπαδόπουλος, τα Δ.Σ. των συλλόγων Κωστάκης Μεσογίτης, Αγάπη για Ζωή, Α.Ε. Μεταμόρφωσης, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Πάνος Χριστοφιλέας.

Φωτορεπορτάζ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017

    Για την ιστορία, νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο. Κουκουβαούνων με σκορ 3-2