Επιστροφή

Μεγάλη επιτυχία η παράσταση "ΒΙΚΤΟΡ" ή " Τα παιδιά στην Εξουσία"

Μεταμόρφωση, 28/03/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Μεγάλη επιτυχία η παράσταση "ΒΙΚΤΟΡ" ή " Τα παιδιά στην Εξουσία"

 

Για ακόμη μια φορά το Θεατρικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης  "ΘΕΣΠΙΣ" κατέπληξε το κοινό με την εξαιρετική παρουσίαση του θεατρικού έργου του ΡΟΖΕ ΒΙΤΡΑΚ "ΒΙΚΤΟΡ" ή " Τα παιδιά στην Εξουσία", την Κυριακή 23 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης.

 

 

Το έργο της παράστασης «Βικτόρ ή Τα παιδιά στην εξουσία» περιγράφει τη ζωή ενός εννιάχρονου πρώιμα ανεπτυγμένου, πανέξυπνου και παμπόνηρου παιδιού, που επιστρατεύει αυτά του τα χαρίσματα και με σύμμαχο την φίλη του Εστέρ αποκαλύπτουν την υποκρισία και την ψευτιά των μεγάλων. Με δυο λόγια η εξουσία περνάει στα χέρια των παιδιών, όπως φανερώνει και ο δεύτερος τίτλος του έργου.

Την παράσταση προλόγισε η θεατρολόγος κυρία Ζούλια Μαρία η οποία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Κ. Μιλτιάδη Καρπέτα για την στήριξη του, την αδελφότητα Σκλιβανιτών-Αθηνών για την συνεργασία τους καθώς και το κοινό για την θερμή ανταπόκριση του.

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας εξήρε το καλλιτεχνικό έργο, την προσφορά τους στην τέχνη και την δυναμική παρουσία του Θεατρικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ “ΘΕΣΠΙΣ”.

Γραφείο Τύπου

Δήμος Μεταμόρφωσης