Επιστροφή

ΛΗΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ CAMP ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

24/7/2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την πραγματοποίηση της τελετής λήξης, στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ολοκληρώθηκε και φέτος το Καλοκαιρινό Camp Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μεταμόρφωσης (19 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου 2017).

Το πρόγραμμα έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά 5 – 12 ετών ν’απασχοληθούν δημιουργικά από τις 07.00 το πρωί έως τις 16.00 καθημερινά. Γι αυτές τις όμορφες και χαρούμενες δραστηριότητες εργάσθηκαν ειδικοί παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, γυμναστές, θεατρολόγοι καθώς και πτυχιούχοι καλλιτεχνικών σπουδών, τα δε παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων. Τα αθλήματα, οι ενασχολήσεις τέχνης και πολιτισμού, οι εκδρομές στη θάλασσα, σε χώρους εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, καθ' όλη τη διάρκεια των πέντε εβδομάδων. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Στην εορταστική τελετή λήξης, παρουσιάστηκε το πλούσιο έργο των μικρών μας φίλων, με καλλιτεχνικές αναφορές στον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς και από τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια χειροτεχνίας και εικαστικών κατασκευών.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέτα Πατέλη, η οποία είχε την όλη οργάνωση κι ευθύνη του καλοκαιρινού camp, ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Κολοβός και κ. Γιώργος Χρονόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση κ. Στράτος Σαραούδας. Στο τέλος της γιορτής υπήρξε κέρασμα με σνακ, χυμούς και παγωτά σ' όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά.