Επιστροφή

Επί ποδός ο Δήμος Μεταμόρφωσης λόγω της έντασης της κακοκαιρίας.

Επί ποδός βρίσκεται ο #ΔήμοςΜεταμόρφωσης και η αρμόδια Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, λόγω της αυξανόμενης έντασης της κακοκαιρίας.
Δρόμοι καθαρίζονται και ρίχνεται αλάτι, ενώ υπάρχει ανταπόκριση στις κλήσεις κατοίκων, με τη νύχτα να προδιαγράφεται δύσκολη.
Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας (π.χ. αντιολισθητικές αλυσίδες) τα οποία αναγράφονται στους συνδέσμους (links) που ακολουθούν.
Υπενθυμίζεται ότι διατίθεται μέχρι και την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, ανοιχτός θερμαινόμενος χώρος στο Α’ ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Βάρναλη 34), όπου τηρούνται όλες οι προληπτικές οδηγίες που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (#ΕΟΔΥ).
Παράλληλα στην έδρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος (Δεληγιάννη 28, τηλ.: 210- 2812081) μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται αλάτι για τις ανάγκες τους (ώρες: 7.00 το πρωί- 17.00 το απόγευμα).
Ο #ΔήμοςΜεταμόρφωσης και η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου για τυχόν πρόσθετες δράσεις.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μεταμόρφωσης ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να καλούν στο:
100 Αστυνομία
199 Πυροσβεστικό Σώμα
166 ΕΚΑΒ
ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στέλιο Σαριδάκη (6956-336-390).
Χρήσιμοι σύνδεσμοι (με οδηγίες):
#ΜένουμεΣπίτι αλλά Δεν Μένουμε Μόνοι
Προσέχουμε και Παραμένουμε Ασφαλείς. Οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα ολισθηροί...