Επιστροφή

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018 - ΘΑΝΟΣ ΓΚΙΤΕΡΣΟΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή 17 ομάδων, δεκάδων αθλητών και πολλών φιλάθλων που γέμισαν ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο του Α' Γυμνασίου Μεταμόρφωσης, διεξήχθη την Τετάρτη 27 Ιουνίου η Ημέρα Αθλητισμού 2018, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή και καθηγητή πολεμικών τεχνών Θάνου Γκιτέρσου, μέλους της Αθλητικής Ομάδας του Δήμου, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Οι αθλητές παρουσίασαν εξαιρετικά προγράμματα, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των θεατών.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Θάνου Γκιτέρσου απένειμε ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας στην οικογένεια του, ενώ  βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και επιτυχίες τους την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, ο Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης ''Σκαθάρια'',  ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και ο Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων.

Βραβεία κι έπαινοι δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και αθλητές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασία Ακριώτη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φώτης Παπαδόπουλος και κ. Κώστας Κολοβός, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικολέτα Πατέλη, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης ''Ελπίδα για την Μεταμόρφωση'' κ. Στράτος Σαραούδας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Ηλιόπουλος και κ. Δήμητρα Τσεβά.

Η αθλητική αυτή εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Μεταμόρφωσης και του φιλογυμναστικού συλλόγου ΦΟΜ Κότινος