Επιστροφή

Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης φιλοξένησε την Ομάδα F.a

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενόψει Αποκρεών η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης φιλοξένησε την Ομάδα F.a με δύο νέα εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν

την Κυριακή 04/02/2018 και το Σάββατο 10/02/2018.

Στα <<Φ.α>>νταστικά κουκλοταξιδέματα τέχνης: “ Χορεύοντας με τον Ντεγκά” οι μικροί μας φίλοι με την συντροφιά της Φεγγαρόλουστης-μπαλαρίνας και του Άστρη-Αρλεκίνου ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο του χορού με οδηγό τα έργα του μεγάλου ζωγράφου Εντγκάρ Ντεγκά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Παιδείας , Πολιτισμού & Αθλητισμού Φώτης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεταμόρφωσης Νικολέττα Πατέλη.

Στα <<Φ.α>>νταστικά κουκλοταξιδέματα τέχνης: “ Ο χαρταετός που πέταξε από πίνακα του Γκίκα” τα παιδιά γνώρισαν το έργο του μετακυβιστή Έλληνα ζωγράφου Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, ανακάλυψαν τους “κρυμμένους” χαρταετούς μέσα στους πίνακες του και έφτιαξαν τους δικούς τους μοναδικούς χαρταετούς!

Ομάδα Τέχνης F.a: Φωτεινή Κωστάκου (αρχαιολόγος-Δρ. Φιλολογίας-εικαστικός), Ειρήνη Στάμου (μουσικός-φλαουτίστρια), Άσπα Παπανικολάου (μουσειοπαιδαγωγός), Δέσποινα Μπαμπάλα (νηπιαγωγός), Σάντη Βόσσου (νηπιαγωγός) και Μαρίνα Μαργιόλα (χορεύτρια).