Επιστροφή

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ
 
      Θάνος Γκιτέρσος: Μια ωραία μορφή, ένα διαρκές φωτεινό χαμόγελο, μια σταθερά καλόκαρδη διάθεση, ένα ύφος κι ένας τρόπος που εξέπεμπαν φυσικό και πηγαίο ήθος.
 
       Ένα παλικάρι, 32 μόλις χρόνων, που έσφυζε από ζωή και δύναμη, ζωντάνια και δημιουργικότητα.  Αθλητικός, ωραίος, χαρούμενος και αισιόδοξος δημιούργησε το αθλητικό σωματείο τους «Μυρμιδόνες Μαχητές» στη πόλη μας, όπου δίδασκε πολεμικές τέχνες, που σωστότερο θα ήταν να λέγονται «Αθλητικές Τέχνες», αφού αυτό που δίδασκε ο Θάνος μόνο πολεμικό δεν ήταν. Ήταν άθληση, τεχνική, αυτοπειθαρχία, σεβασμός, ήθος και αθλητική παιδεία.
 
       Αυτό το λαμπρό παλικάρι χάθηκε ξαφνικά και αναπάντεχα στα ανταριασμένα νερά της Ικαρίας, στην πιο καλή, την πιο χαρούμενη, την πιο δημιουργική του ώρα.
 
         Ανείπωτη τραγωδία, που υπενθυμίζει με το συγκλονιστικότερο τρόπο, τα όρια της ανθρώπινης ύπαρξης και της αδυσώπητης μοίρας.
 
      Συγκλονισμένοι από την πικρή απώλεια του λαμπρού νέου και εκλεκτού δημότη, στεκόμαστε δίπλα στους γονείς και την οικογένειά του, καταθέτοντας τη συγκίνηση και τη συμπαράστασή μας στη οδύνη τους.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ι. ΚΑΡΠΕΤΑΣ