Επιστροφή

Αποκαλυπτήρια – Ονοματοδοσία της Πλατείας Συνθέτη Μάριου Τόκα


Μεταμόρφωση 18/6/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και η Κοινωφελής Επιχείρηση τιμώντας  το έργο του  συνθέτη Μάριου Τόκα  και συντελώντας στην προστασία και διατήρηση της σπουδαίας μουσικής του κληρονομιάς διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τιμητική συναυλία το Σάββατο 26  Μαΐου 2018, ώρα 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης  (Λητούς & Κύμης, όπισθεν κολυμβητηρίου Μετ/σης).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

        Συμμετείχαν  οι διακεκριμένοι ερμηνευτές Δώρος Δημοσθένους και Δήμητρα Σταθοπούλου και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων (Καλλιτεχνική Επιμέλεια, ‘Αγγελος Ηλίας, Ενορχηστρώσεις Γιάννης Παπαζαχαριάκης ).

 

   Είχαν προηγηθεί στις 19.00 τα Αποκαλυπτήρια – Ονοματοδοσία  της Πλατείας Συνθέτη Μάριου Τόκα από το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, με απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Πέτρου Αλιστρατλή (Νέες Εργατικές Πολυκατοικίες, Ιερού Λόχου 44).

 

  Οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν με τη συνεργασία της οικογένειας του συνθέτη Μάριου Τόκα και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ