Επιστροφή

ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ (συνημμένη η βεβαίωση).

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων για Βεβαίωση Αδυναμίας Μετακίνησης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, κάνει ακόμη απλούστερη τη διαδικασία για τους επόμενους αιτούντες.

Συγκεκριμένα ενημερώνει τους δημότες/κατοίκους ότι τις βεβαιώσεις αδυναμίας μετακίνησης λόγω καιρικών συνθηκών μπορούν να τις προμηθεύονται με τους εξής τρόπους:

Α) Κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης (www.metamorfossi.gr). Πάντοτε πρέπει να φέρουν αυτό το έγγραφο μαζί με το Ε1, το οποίο πιστοποιεί την κατοικία τους.

Β) Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο πρωτόκολλο του Δήμου είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (protokolo@metamorfossi.gr) είτε με φυσική παρουσία, όπου θα αναγράφεται το (i) ονοματεπώνυμό τους ii) τη διεύθυνση κατοικίας του και (iii) ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τo έγγραφο που θα παραλάβουν/αποσταλεί, είναι το ίδιο με την περίπτωση (Α) και άρα, επίσης, πρέπει να το φέρουν μαζί με το Ε1, το οποίο πιστοποιεί την κατοικία τους.

Φυσικά λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του COVID, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, προκρίνονται οι επιλογές αίτησης ή παραλαβής της βεβαίωσης χωρίς φυσική παρουσία.

 

Για να "κατεβάσετε" τη βεβαίωση, πατήστε ΕΔΩ.