Επιστροφή

'Αναμμα Δέντρου 2017 - Δήμος Μεταμόρφωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο Δήμος Μεταμόρφωσης πιστός στη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, άναψε  και εφέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου .

Την  περασμένη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου,  στο Σκεπαστό Αττικής Οδού, εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης, μικροί και μεγάλοι, μπόρεσαν να απολαύσουν λίγη απ’ τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ο χώρος είχε επιμελώς  στολιστεί, τα τραπέζια με τα γλυκά και τα κεράσματα είχαν στηθεί από νωρίς και ο ξυλοπόδαρος ξωτικό και οι συνεργάτιδες του ντυμένες με τις στολές τους στα χρώματα του Άη Βασίλη ζωγράφιζαν χριστουγεννιάτικες μορφές  στα παιδικά πρόσωπα.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με τις μελωδίες της  Φιλαρμονικής υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Αλιστρατλή  και της  Παιδικής Χορωδίας του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Καριώτη. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και νοσταλγικές νότες από το παρελθόν με αγαπημένες επιτυχίες των Beatlesκαι Mamas& Papasκράτησαν συντροφιά στον κόσμο συμβάλλοντας στο ζεστό, εορταστικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ο Δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο οποίος έκανε την φωταγώγηση του δέντρου μετρώντας αντίστροφα μαζί με τους δημότες, ευχήθηκε σε όλους, προσθέτοντας  ότι το άναμμα του δέντρου σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τόνισε πως ο Δήμος , τα στελέχη και το προσωπικό του ετοίμασαν και φέτος ένα εορταστικό πρόγραμμα, κυρίως για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους, προτρέποντας να κινηθούμε όλοι στο πνεύμα των ημερών, να δείξουμε την αγάπη μας, την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας, για να περάσουμε όλοι μαζί καλές γιορτές.